Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Upphandling / Aktuella upphandlingar

Aktuella upphandlingar

FMV-medarbetare pratar i telefon

Alla våra upphandlingar publiceras och administreras av företaget e-Avrop.

FMV:s aktuella upphandlingar på e-Avrop

Du som potentiell anbudsgivare har ansvaret att regelbundet kontrollera upphandlingsdatabasen för att få tillgång till eventuella ändringar, och/eller förtydliganden av förfrågningsunderlagets dokumentation, annullering, frågor och svar samt all övrig information om de upphandlingar du är intresserad av. 

FMV har endast ansvar för riktigheten och exaktheten i den dokumentation som offentliggörs på e-Avrop:s webbplats. Du som är leverantör kan registrera dig kostnadsfritt hos e-Avrop. Genom att ladda hem förfrågningsunderlaget så får du automatisk avisering om eventuella ändringar, och/eller förtydliganden av förfrågningsunderlagen, annullering samt frågor och svar.
 
Du kan också beställa bevakning på aktuella upphandlingar just för din bransch. På så sätt blir du alltid uppdaterad i god tid och kan lägga in anbud enligt förfrågningsunderlagen.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2011-09-28 17:30. Uppdaterad: 2019-03-06 13:35. Ansvarig: Visa e-postadress.

Kontakt

Anbudskontoret

Telefon:08 782 40 00
E-post:

Externa länkar

Länkarna öppnas i ett nytt fönster.

  1. Statlig inköpssamordning - ramavtalavropa.se
  2. Tenders Electronic Daily - TEDeuropa.eu