Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Om FMV
 • Vi hjälper till att försvara Sverige

  Bild på ubåt som ska modifieras av FMV
 • Vi hjälper till att försvara Sverige

  Bild på brandman på provplatsen i Vidsel
 • Vi hjälper till att försvara Sverige

  Bild på Jas Gripen i luften

FMV är en del av det svenska totalförsvaret. Vi är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag - att leverera materiel och tjänster till det svenska försvaret så att Sveriges soldater och sjömän har det de behöver för att kunna utföra sitt uppdrag.

Alla försvarsmyndigheter har olika uppgifter, men vi jobbar alla mot samma mål - att göra Sverige och världen lite säkrare.

FMV styrs av riksdag och regering och verksamheten finansieras framför allt av beställningar från Försvarsmakten. Vi utför även uppdrag åt andra myndigheter och samverkar med andra aktörer, både inom Sverige och internationellt.

Hos oss jobbar många olika människor, alla med sin unika kompetens och bakgrund. Mångfalden är viktig för helheten och för att FMV ska kunna genomföra sitt uppdrag. Vi kan teknik, affärer, juridik och projektledning som gör att vi kan leverera långsiktigt hållbara lösningar till våra kunder.

Vi hjälper till att försvara Sverige.


 


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2012-12-27 09:30. Uppdaterad: 2016-11-21 11:37. Ansvarig: Visa e-postadress.

Fakta

 • En myndighet under Försvarsdepartementet
 • 1 600 anställda
 • Verksamhet på ett 15-tal platser i landet
 • Ungefär 600 pågående projekt

Huvudkontoret och FMV:s ledning finns i Stockholm.

Provplatser finns i Karlsborg, Skövde, Linköping och Vidsel.

Genvägar

 1. Årsredovisningar