Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyhetsarkiv / Nyheter 2012 / Försvarsföretagsdagarna 2012

Försvarsföretagsdagarna 2012

Hoppa till nyhetslistan

Försvarsföretagsdagarna är ett samarrangemang mellan de två försvarsindustriföreningarna SOFF och SME-D samt Försvarsmakten och Försvarets materielverk, FMV. I år går seminariet av stapeln den 19-20 september på Vår Gård, Saltsjöbaden.

Temat är försvar och marknad i förändring – ökad öppenhet och dialog. Försvarsföretagsdagarna genomförs under två dagar med övernattning.

Seminariet modereras av Staffan Dopping och bland föreläsarna ser vi bland annat statssekreteraren för Försvarsdepartementet, överbefälhavaren, generaldirektören, representanter från FMV. Från industrin kommer företagsledarna för Saab, Kockums, BAE Systems Hägglunds, Volvo Defense och representanter från små och medelstora företag.

Ämnen som kommer diskuteras

Ämnen som kommer diskuteras är effekterna av försvarsstrukturutredningen, den nya försvarsupphandlingslagen och företagens samhällsansvar (CSR). Försvarsmakten och FMV kommer att presentera gällande utvecklings- och materielplanering samt genomföra arenaspecifika dialoger kring dessa.

Till anmälan av deltagande och betalning av seminarieavgift


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2012-08-15 11:00. Uppdaterad: 2012-08-15 11:00. Ansvarig: Visa e-postadress.