Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / Upphandling och höjd beredskap…

Huvudnavigering:

Upphandling och höjd beredskap för FMV i Almedalen

Hoppa till nyhetslistan

Under årets upplaga av Almedalsveckan medverkade FMV i två seminarier. Båda ägde rum tisdagen den 5 juli på Försvarspolitisk Arena, där vi också var medarrangörer. Den som inte var på plats i Almedalen kan se seminarierna via webben i efterhand.

Vårt eget seminarium hade tema upphandling. Generaldirektör Göran Mårtensson och affärsdirektör Anna Clara Törnvall Wittgren berättade om framgångar och motgångar i två utmanande försvarsupphandlingar av kroppsskydd och bildförstärkare.

Vi medverkade också i ett seminarium om försvarslogistik och höjd beredskap, där chefen för ledningsstaben Marie Holmberg ingick i panelen tillsammans med representanter för bland annat Försvarsmakten och försvarsdepartementet. 

Om seminarierna

Hur svårt kan det vara att hjälpa till att försvara Sverige? En upphandlares utmaningar.


Webbsändning 
Mer information

Vilka krav ställer höjd beredskap på svensk försvarslogistik för att kunna leverera när det gäller?


Webbsändning  
Mer information

 


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2016-07-04 09:57. Uppdaterad: 2016-07-04 10:40. Ansvarig: Visa e-postadress.