Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / Rebecca nominerad till Årets C…

Huvudnavigering:

Rebecca nominerad till Årets CIO

Hoppa till nyhetslistan

Rebecca Ihrfors, CIO FMV, nominerad till Årets CIO av IT-tidningsförlaget IDG.

Rebecca Ihrfors

Hur känns det att vara nominerad?

– Verkligen kul! Jag är oerhört stolt. Inte bara för egen del, detta är ingen "one-man-show", utan stolt över den utveckling som IT-staben gjort och den utveckling som skett på FMV. Jag tänker till exempel på Norma och röda miljöer, som bidragit till att jag blivit nominerad, säger Rebecca Ihrfors.

Vad skiljer dig och FMV från de andra kandidaterna?

– Ja, det är tuff konkurrens. Vi har inte den största portföljen men ett särskilt ansvar kopplat till Sveriges säkerhet och en omvärld i stor förändring. Det kräver mycket av oss på IT och av våra leverantörer. För olika system kan vi ibland med hänsyn till säkerhet behöva göra andra prioriteringar än den nyaste tekniken, säger Rebecca.

Innebär det att du får hålla tillbaka ditt intresse för ny teknik?

– Inte alls. FMV ligger på många sätt i teknikens framkant men av skyddsskäl måste vi ibland försäkra oss om att tekniken når upp till våra krav på säkerhet och sekretess, säger Rebecca.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2019-09-11 14:36. Uppdaterad: 2019-09-11 15:01. Ansvarig: Visa e-postadress.