Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / FMV beställer systemstöd och u…

Huvudnavigering:

FMV beställer systemstöd och underhåll för Gripen

Hoppa till nyhetslistan

FMV har beställt systemstöd och underhåll för Gripen C/D. Beställningen är ett avrop inom ett tidigare tecknat kontrakt mellan FMV och Saab.

Den aktuella beställningen omfattar bland annat tekniskt systemstöd med uppdateringar av publikationer, ersättningsanskaffning av utbytesenheter och initialanskaffning av reservmateriel. Den omfattar också underhåll på bakre nivå, med bland annat underhåll av skrovdetaljer, markstödsutrustning och flygförarutrustning.

Verksamheten syftar till att stödja Försvarsmaktens flygförband, samt FMV och FMV:s exportkunder i samband med att de nyttjar JAS 39 Gripen.

Det ursprungliga avtalet, Gripen PBL 17, tecknades i maj 2017.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2017-10-31 15:30. Uppdaterad: 2017-10-31 15:34. Ansvarig: Visa e-postadress.