Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / FMV levererar Strömförsörjning…

Huvudnavigering:

FMV levererar Strömförsörjningssystem 48VDC

Hoppa till nyhetslistan

FMV har levererat Strömförsörjningssystem 48VDC till Försvarsmaktens Materielsystemskontor Ledningssystem, MSK Ledsyst, i Enköping. Huvudsaklig uppgift för systemet är att leverera avbrottsfri kraft till försvarets telenät, FTN. För ändamålet har FMV tecknat ett ramavtal med AIAB Energy AB.

Strömförsörjningssystem 48VDC finns i flera olika effektstorlekar mellan 2 och 15kW.

Utrustningen är anpassad för 19”-rack och är monterad i skåp som är gjorda för detta.

Systemet levererar säkerställd 48VDC avbrottsfri kraft genom batteribank och omhändertar även omvandling från 48VDC till 24VDC och 230VAC. För den utgående eldistributionen finns distributionscentraler i samma skåp. Övervakningsenhet kan kopplas mot driftcentral för övervakning av till exempel larm. 

FMV har ställt elsäkerhetskrav för elektrisk utrustning i enlighet med Handbok Säkra elektriska produkter och system, H SEPS.

Deirdre Cederbrand FMV, Peter Turesson Försvarsmakten och Henrik Lundqvist FMV. Foto FMV.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2018-06-25 13:25. Uppdaterad: 2018-06-25 13:44. Ansvarig: Visa e-postadress.