Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / FMV flaggar för Pride

Huvudnavigering:

FMV flaggar för Pride

Hoppa till nyhetslistan

Nu är Stockholm Pride igång och FMV flaggar för Pride hela veckan. På lördag den 5 augusti deltar FMV i Prideparaden tillsammans med Försvarsmakten, Försvarshögskolan och Rekryteringsmyndigheten.

Pridefestivalen och paraden är ett sätt för FMV att stå upp för allas lika värde och för att visa att FMV är en öppen och accepterande arbetsplats för alla som jobbar här och för alla som vill söka sig hit.

Årets Prideparad är den tjugonde i ordningen och FMV deltar i för tredje året i rad. Deltagare från FMV kommer i år att gå tillsammans under FMV:s egen banderoll, som är en del av Försvarsmaktens ekipage.

– Jag ska gå i paraden och jag hoppas att många FMV:are gör mig sällskap, säger Göran Mårtensson, generaldirektör FMV.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2017-07-31 08:00. Uppdaterad: 2017-07-31 08:00. Ansvarig: Visa e-postadress.