Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Bibliotek
  • Bibliotek

Alla som är intresserade av försvars- och teknikfrågor är välkomna att ta del av FMV:s öppna samlingar av böcker, publikationer
och rapporter.

Bibliotekets inriktning är på FMV:s kunskapsområden med teknik- och försvarsfrågor i fokus. Huvuduppgiften är att hjälpa myndighetens medarbetare med informationssökning och omvärldsbevakning.

E-resurser och tryckta tidskrifter

Biblioteket abonnerar på ett flertal databaser, däribland Jane's, Infotorg, Karnov, CIAO, och Landguiden. Vi prenumererar på ett 70-tal tryckta tidskrifter.

Bibliotekets katalog Kulan

Våra samlingar rymmer referenser till ungefär 150 000 titlar. Av dessa finns cirka 20 000 sökbara i vår katalog Kulan. Här hittar du främst tekniska rapporter och publikationer, utgivna av Försvarsmakten och FMV.

Det rör sig framför allt om handböcker, reglementen och anvisningar för olika områden. Katalogen innehåller också övrig litteratur inom våra specialområden. Materialet i Kulan är till största delen från 1994 och framåt.

Du är välkommen att söka i Kulan. Du hittar länk till Kulan till höger här på sidan.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2011-06-14 14:31. Uppdaterad: 2015-12-17 15:49. Ansvarig: Visa e-postadress.

Kontakt

Har du frågor, eller vill kontakta oss? Skriv till:

E-post:

Katalogen Kulan

FMV:s bibliotekskatalog heter Kulan. En bra startpunkt för dig som är på jakt efter aktuella handböcker och publikationer utgivna av FMV eller Försvarsmakten. Sök i Kulan