Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyhetsarkiv / Nyheter 2014 / "Måste försvarsnotan alltid bl…

"Måste försvarsnotan alltid bli dyrare?

Hoppa till nyhetslistan

Under våren 2014 presenterade partierna flera förslag för att förstärka försvaret. Men är ett vassare och bättre utrustat försvar detsamma som ett dyrare försvar? Och var går smärtgränsen för hur mycket försvaret kan effektivisera utan att förmågan blir lidande?

Det är temat för den paneldebatt som FMV arrangerar i Almedalen. Ett FMV som med generaldirektören Lena Erixon i spetsen är mitt uppe i arbetet med att ta över stora delar av försvarslogistiken från Försvarsmakten. Målet är att genom effektivisering frigöra medel till förbandsverksamheten i Försvarsmakten.

Paneldebatten i Almedalen genomförs måndag den 30 juni mellan 16.45 och 17:30.


Medverkar gör:
Lena Erixon, GD FMV. Peter Sandwall, GD Försvarsmakten. Tommy Gustafsson-Rask, VD BAE Systems Hägglunds. Peter Hultqvist, riksdagsledamot (s). Annicka Engblom, riksdagsledamot (m), Annika Nordgren Christensen, moderator.

För dig som inte kan vara på plats i Visby är det möjligt att se paneldebatten i efterhand på Försvarspolitisk Arenas YouTube-kanal.

 


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2014-06-16 15:14. Uppdaterad: 2014-06-16 15:28. Ansvarig: Visa e-postadress.