Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / Henrik Hedberg är FMV:s nya pr…

Huvudnavigering:

Henrik Hedberg är FMV:s nya presschef

Hoppa till nyhetslistan

Henrik Hedberg, presschef FMV.

Henrik Hedberg är ny presschef på FMV. Han kommer närmast från Springtime och Hallvarsson & Halvarson där han arbetat som seniorkonsult inom Public Affairs. Innan dess var Henrik vikarierande presschef på FMV, under hösten 2014 till våren 2015. Han har också bakgrund från Försvarsdepartementet där han var pressekreterare 2012-2014.

Hur känns det att vara tillbaka?

– Det känns roligt. Det här är frågor som är viktiga och där vi ser ett ökat medialt intresse bara de senaste åren. Jag ser det som mycket positivt. Sen är jag naturligtvis glad över att återigen få arbeta med de duktiga människor som jag träffade när jag vikarierade här.

Vad har du för tankar kring presstjänsten på FMV?

– Att vi ska öka proaktiviteten, att vi ska beskriva vad FMV gör - FMV:s affär, och att vi ska våga ta plats.

Vilken är den största utmaningen som du ser inom ditt område framöver?

– En av utmaningarna är att fler av FMV:s projekt och verksamheter ska få utrymme i den externa kommunikationen. Vi bidrar i flera delar till den svenska försvarsförmågan.

Slutligen, vad gör du på din fritid?

– Jag är aktiv utövare av kampsporten Taekwon-Do, vilket upptar mycket av min fritid. Annars är mat, dryck och resor mina främsta intressen. 


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2017-01-12 10:28. Uppdaterad: 2017-01-12 10:46. Ansvarig: Visa e-postadress.