Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Verksamhet / CSEC - Sveriges Certifieringso… / CSEC:s nyheter / Uppdatering av schemat: 1.20.5

Uppdatering av schemat: 1.20.5

Hoppa till nyhetslistan

En uppdatering av det svenska schemat har publicerats och gäller från den 28 juni 2017. Uppdateringen har version 1.20.5. Uppdateringen avser ändringar angående site-visits utgångsdatum samt procedurer för denna, en ändring av längden på "the recommended period" för Certificate surveillance. Ny prismodell, ändrade priser för maintenance och avgifter infört för Certificate surveillance. Ändring av hänvisning till aktuell version av CC, allmänt uppdaterad information, ändringar om vad som gäller angående evidence och former för Start-up meeting.

Observera: De nya priserna i SP-008 gäller för certifieringar där certifieringssansökningen mottogs av CSEC innan den 1 september 2017. Den tidigare versionen av dokumentet finns under CSEC:s regelverk - Scheme Publications.

Ändringar har förts in i:

SP-002 Evaluation and Certification (pdf)
SP-008 Charges and Fees (pdf)
SP-084 Sponsors and Developers Guide to the Evaluation and Certification (pdf)


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2017-06-28 07:34. Uppdaterad: 2017-06-28 07:36. Ansvarig: Visa e-postadress.