Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Verksamhet / CSEC - Sveriges Certifieringso… / CSEC:s nyheter / Danmark ny medlem i CCRA

Danmark ny medlem i CCRA

Hoppa till nyhetslistan

Den 7:e juni signerade Danmark den internationella överenskommelsen om ömsesidigt erkännande av evalueringar och certifieringar, "Common Criteria Recognition Arrangement".

Därmed erkänner Danmark som "konsumentnation" certifikat upp till evalueringsnivå 4 (EAL4) utgivna av certifieringsorgan erkända inom CCRA-samarbetet.

24 nationer är nu medlemmar i CCRA, varav 9 har egna certifieringsorgan. Ytterligare länder har visat intresse att bli medlemmar.

Sverige är f n medlem som konsumentnation inom CCRA. FMV har regeringens uppdrag ett etablera och driva en certifieringsordning enligt Common Criteria inom ramen för CCRA, med målet att Sverige ska kunna erhålla status som "producentnation" inom CCRA-samarbetet.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2006-06-18 14:11. Uppdaterad: 2011-09-09 10:21. Ansvarig: Visa e-postadress.