Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / Johan Svensson ny produktionsc…

Huvudnavigering:

Johan Svensson ny produktionschef i Försvarsmakten

Hoppa till nyhetslistan

Regeringen har idag utsett Johan Svensson, FMV, till ny produktionschef i Försvarsmakten.
– Jag gratulerar Johan till den nya tjänsten och önskar honom lycka till med sitt nya uppdrag, säger Göran Mårtensson, generaldirektör FMV.

Johan SvenssonJohan Svensson.Johan Svensson är idag chef för FMV:s verksamhetsområde System- och produktionsledning, en tjänst som han har haft sedan den 1 januari 2014. Han är officer och har under tiden på FMV varit tjänstledig från Försvarsmakten.

Johan Svensson tillträder som Försvarsmaktens produktionschef den 1 mars 2017. I samband med det blir han generallöjtnant.

– Jag är övertygad om att Johan kommer att göra ett väldigt bra jobb och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med honom i hans nya roll, säger Göran Mårtensson.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2016-12-14 13:00. Uppdaterad: 2016-12-14 13:43. Ansvarig: Visa e-postadress.