Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / Presentationsmaterial från Sen…

Huvudnavigering:

Presentationsmaterial från Sensorsymposium 2016

Hoppa till nyhetslistan

Patrullerar längs Somalias kust. Foto: Mats Nyström, Försvarsmakten.Patrullerar längs Somalias kust. Foto: Mats Nyström, Försvarsmakten.

FMV arrangerar vartannat år i samarbete med Försvarsmakten ett sensorsymposium. Målet är att höja kompetensen om våra sensorer och sensorsystem och hur den information de genererar tas omhand.

Den här gången fokuserade symposiet på forskning och utveckling av sensorer och sensorteknik på lång sikt, samt systemutveckling och trender.

Symposiet riktar sig främst till myndigheter och industri inom försvarssektorn i Sverige, men även utländska föreläsare och gäster är inbjudna. Här finns större delen av presentationerna som hölls under symposiet.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2016-10-05 13:02. Uppdaterad: 2016-10-05 13:09. Ansvarig: Visa e-postadress.