Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyhetsarkiv / Nyheter 2009 / Förbättrad konkurrens vid förs…

Förbättrad konkurrens vid försvarsupphandlingar

Hoppa till nyhetslistan

Hur man kan förbättra förutsättningarna för industrin vid försvarsupphandling är en viktig del i frågan om krishanteringsförmågan under det svenska ordförandeskapet i EU.

Under det svenska EU-ordförandeskapet är en av de viktiga frågorna hur EUs krishanteringsförmåga ska kunna stärkas.

En aspekt på detta handlar om hur EDTIB, den europeiska försvarsteknologiska industribasen, fungerar och vilka behov som finns. Inte minst handlar det om konkurrensmöjligheterna för företagen, oavsett deras storlek.

I rollen som NAD Point of Contact har Niklas Alm, som är ställföreträdande chef vid enheten Affärsanalys och internationell samordning vid FMV, intervjuats av EDAs nyhetsbrev EBB om Sveriges syn på försvarsupphandling och de verktyg som behövs för att åstadkomma en öppen och transparent europeisk försvarsmarknad.

Klicka på länken för att läsa intervjun (länken öppnas i ett nytt fönster)


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2009-11-12 13:19. Uppdaterad: 2011-06-16 16:47. Ansvarig: Visa e-postadress.