Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Verksamhet / Strömförsörjning

Strömförsörjning

Gruppen Strömförsörjning och elmiljö ansvarar för Försvarsmaktens strömförsörjningsprodukter. Vi ansvarar för både teknik och design.

Kablar till elcentral vid camp

Vi designar, anskaffar och tillhandahåller strömförsörjningsutrustning och system till Försvarsmakten. Vår uppgift är att ansvara för materielen under hela livslängden från design till avveckling. Vi arbetar även med elsäkerhet och elmiljö.

Vi hanterar frågor om Electromagnetic Compability, EMC, och Electromagnetic Interference, EMI. Det vill säga hur produkter påverkas eller påverkar omgivningen elektromagnetiskt, och vilka störningar som kan uppstå på grund av detta.

Vi stöttar även Försvarsmakten med design av system och kravställning när de bygger och etablerar internationella insatsförband.

Vår webbplats med information för dig som arbetar i våra projekt hittar du via länken i kolumnen till höger.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2011-11-11 15:12. Uppdaterad: 2013-03-27 16:15. Ansvarig: Visa e-postadress.

Kontakt

Jan Sundström

Projektingenjör
Telefon:08 782 62 94
E-post:

Externa länkar

Länkarna öppnas i ett nytt fönster.

  1. Webbplats för strömförsörjningstromforsorjning.info