Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Verksamhet / Miljöarbete
  • Vi värnar om vår miljö

    FMV Miljö

FMV arbetar för att Sverige ska bli ett ledande land inom miljöfrågor. Vi arbetar med att miljöanpassa materielförsörjningen, provverksamheten och vår interna verksamhet.

Vi arbetar för att bidra till regeringens nationella miljökvalitetsmål. Detta innebär att vi gör mer än att uppfylla aktuell lagstiftning inom området. Vår primära kund, Försvarsmakten, ställer också krav på vårt miljöarbete.

Den miljöpåverkan som uppstår på grund av försvarets verksamhet kommer främst från utrustning som FMV levererar. Därför är vårt arbete i materielprocessen viktigt för hela försvarets miljöprestanda. Vi fokuserar på att ställa miljökrav i systemens hela livscykel.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2011-09-26 15:28. Uppdaterad: 2017-11-03 15:08. Ansvarig: Visa e-postadress.

Kontakt

FMV Miljö

E-post: