Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Verksamhet / Drivmedelsmateriel
  • Drivmedelsmateriel

    Tankbil 21 grå

FMV är ansvarig för den standardiserade drivmedelsmaterielen som finns inom Försvarsmakten. Exempel på drivmedelsmateriel är tankbilar, drivmedelscontainrar, cisterner och tankningsmunstycken för flygplan och fordon.

Produktkatalogen för Försvarsmaktens standardiserade drivmedelsmateriel kan användas som informationskälla för dem som vill veta mer om drivmedelsmateriel. Det kan till exempel vara inför kommande materielanskaffningar eller utbildningar.

Informationen i produktkatalogen är sammanställd som korta faktablad för respektive materielslag, med bild, data och hur det hör ihop med annan materiel.

Katalogen innehåller inte all drivmedelsmateriel, utan är begränsad till den viktigaste materielen som används eller som har leverats till Försvarsmakten de senaste åren. Därför har en del äldre drivmedelsmateriel som är under avveckling eller planerad att avvecklas de närmaste åren inte tagits med.

Produktkatalogen finns under externa länkar till höger på den här webbsidan.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2017-03-08 12:30. Uppdaterad: 2017-03-14 15:44. Ansvarig: Visa e-postadress.

Kontakt

Kjell Lytborg

Telefon:08 782 59 91
Mobil:070 682 59 91
E-post:

Fakta

Syfte

Att göra produktkatalogen för de standardeiserade drivmedelsmateriel som finns inom Försvarsmakten tillgänglig som informationskälla.

Målgrupper

  • Försvarsmaktens personal
  • FMV:s personal
  • Leverantörer
  • Anbudsgivare