Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Om FMV / Organisation / Verksamhetsområden / System- och produktionsledning

System- och produktionsledning

Hos oss möts Försvarsmaktens behov och FMV:s samlade förmåga att uppfylla dem. Det innebär att vi är första kontaktyta för Försvarsmakten, särskilt när det gäller dialog om deras behov på kort och lång sikt, och att vi håller samman FMV:s leverans.

Inom FMV har vi en samordnande och styrande roll. Vi formulerar de interna uppdragen baserat på dialogen med Försvarsmakten och väger samman alla relevanta perspektiv. Vi ansvarar därmed för FMV:s externa leverans av försvarslogistik och därigenom FMV:s samlade designledning, planering, genomförande och uppföljning av försvarslogistik till Försvarsmakten.  Detsamma gäller även för de produkter och tjänster som FMV tagit på sig att genomföra till övriga kunder.

Utöver detta gör vi även följande:

  • Samordnar internationell verksamhet och exportstöd
  • Ansvarar för nya exportavtal
  • Sammanhåller forsknings- och utvecklingsverksamhet
  • Bedriver teknisk underrättelsetjänst

Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2014-01-01 08:00. Uppdaterad: 2017-03-16 12:18. Ansvarig: Visa e-postadress.

Thomas Engevall

Kontakt

Thomas Engevall

Chef System- och produktionsledning
Mobil:070 588 75 89
E-post: