Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Om FMV / Organisation / Verksamhetsområden / Myndighetsgemensamma uppgifter

Myndighetsgemensamma uppgifter

Inom Myndighetsgemensamma uppgifter samlas ett antal särskilda uppgifter som ålagts FMV eller kommer direkt från verksamhetens behov.

De särskilda uppgifterna innefattar militär tullsuspension, försvarsmyndigheternas gemensamma patentenhet och en funktion som innebär att vara centralorgan för myndighetsgemensamma standardiseringsfrågor för de myndigheter som tillhör Försvarsdepartementet och FHS.

Hos oss finns även CSEC, Sveriges Certifieringsorgan för IT-säkerhet, som ansvarar för certifiering av IT-säkerhetsprodukter inom ramen för den internationella standarden ISO/IEC IS 15408, även känd som Common Criteria.

Vi har dessutom hand om FMV-funktionerna Tjänsteman i Beredskap (TiB), den övergripande funktionen för beredskapsplanering, Protokollfunktionen, Registrator, Arkiv- och bibliotekstjänst samt FMV:s samlade fastighets- och lokalförsörjning samt ansvarar för samordning, koordinering och uppföljning av FMV:s miljöarbete.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2014-01-01 08:00. Uppdaterad: 2014-01-01 08:00. Ansvarig: Visa e-postadress.

Cathrin Thorsell Starud

Kontakt

Cathrin Thorsell Starud

Chef Myndighetsgemensamma uppgifter
Telefon:08-782 44 45
E-post: