Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Om FMV / Organisation / Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Ambulans 301 är anpassad för internationella insatser, foto: FMV.FMV har uppgraderat Försvarsmaktens sjukvårdssystem, bland annat med Ambulans 301.

FMV ser till att försvaret har den utrustning de behöver och att den fungerar när och där den behövs. Huvuduppgiften kan delas in i tre delar som de sex verksamhetsområdena arbetar tillsammans med för att lösa.

Vidmakthållande

Vidmakthållande innebär att se till att Försvarsmaktens förband har tillgång till den utrustning de behöver, i alla beredskapsnivåer. Det kräver att vi har teknisk kompetens kring system och tjänster och ett helhetsperspektiv över materielens livscykel. Vi utför också service, underhåll och lagerhantering.

Stöd i tidiga faser

Stöd i tidiga faser av Försvarsmaktens strategi- och inriktningsarbete. Det innebär att vi medverkar i dialogen om förbandens behov och visar på möjliga vägval när det gäller materiel- och logistiklösningar. Vi omvandlar också de funktionella kraven till krav på tekniska system och ser till att olika tekniska system fungerar tillsammans. 

Upphandling av materiel och tjänster

Upphandling av materiel och tjänster som behövs för att klara försvarets behov och för att se till att den materiel som finns fungerar. Vi upphandlar också övrigt stöd som behövs för både Försvarsmaktens och FMV:s löpande arbete, till exempel administration, lokalvård och kontorsmaterial. Vi strävar efter att göra fler samlingsbeställningar och har helhetsperspektiv på leveranserna.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2013-12-19 14:51. Uppdaterad: 2016-09-08 10:30. Ansvarig: Visa e-postadress.