Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Om FMV / Organisation

Organisation

FMV:s styrelse är ansvarig för FMV inför regeringen. Den dagliga verksamheten leds av generaldirektör Göran Mårtensson.

Organisationsschema FMV


Organisationen är indelad i sex verksamhetsområden som tillsammans arbetar för att leverera den utrustning som försvaret behöver, samt se till att den fungerar när och där den behövs.

Verksamhetsområdena samt enheten Myndighetsgemensamma uppgifter kan du läsa mer om via länken under Genvägar till höger.

Staber

FMV:s staber är generaldirektörens redskap för att styra verksamheten.

Ledningsstaben ansvarar bland annat för övergripande styrning och budgetering och samordnar planering och uppföljning i relation till övriga staber.

De andra staberna ansvarar för övergripande styrning, uppföljning och stöd till övriga verksamheten inom sina respektive områden. Juridikstaben har ett särskilt ansvar för säkerhetsskydd.

Staberna är

  • Ledningsstab
  • Ekonomistab
  • HR-stab
  • Infostab
  • IT-stab
  • Juridik- och säkerhetsstab

Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2013-12-20 12:35. Uppdaterad: 2017-01-04 09:59. Ansvarig: Visa e-postadress.