Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Jobba hos oss / Student / Praktik

Praktik på FMV

Praktikplatser är något av en vinna-vinna-situation, det är positivt både för arbetsgivaren och för praktikanterna. FMV erbjuder två typer av praktikplatser:

Tekniksprånget

Tekniksprånget är ett praktikprogram där FMV och andra arbetsgivare i Sverige tillsammans med regeringen, satsar för att säkra vår framtida kompetensförsörjning genom att locka fler ungdomar till högre tekniska utbildningar.

Du är behörig att söka praktik genom Tekniksprånget om du är under 21 år och behörig att söka en ingenjörsutbildning. Praktikperioderna är 4 månader långa och du kan ansöka 2 gånger per år. (16/4-16/5 och 16/10-16/11).

Varje termin erbjuder FMV två praktikplatser. Läs mer och ansök på Tekniksprångets webbplats

LIA-praktik för studerande vid SHI

FMV har ett samarbete med Stockholms internationella handelsskola (SIH). Det innebär att verksamhetsområdet Marknad och Inköp erbjuder ett antal praktikplatser inom ramen för LIA, Lärande i arbetslivet,  till studerande inom utbildningen Offentliga upphandlare vid SIH.

Praktikplatserna finns inom vårt verksamhetsområde Marknad och inköp.

Hos oss får du möjlighet att praktisera i en dynamisk och spännande arbetsmiljö med fokus på affärsmässighet. Försvarets materielverk arbetar med inköp i enlighet med kategoristyrningsmetodiken. Du kommer få en handledare och praktisera enligt de mål som är uppsatta av skolan.

Läs mer om vår upphandlingsverksamhet, Marknad och Inköp 

Ansök om LIA-praktikplats på FMV via vår lista för lediga jobb


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2015-03-11 11:18. Uppdaterad: 2015-03-11 11:42. Ansvarig: Visa e-postadress.