Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Jobba hos oss / Moderna beredskapsjobb
  • Moderna beredskapsjobb

    FMV erbjuder moderna beredskapsjobb på ett antal orter i Sverige

FMV erbjuder på uppdrag av regeringen anställning inom ramen för moderna beredskapsjobb. Det är en tidsbegränsad anställning i en statlig myndighet med anställningsstöd från Arbetsförmedlingen.

Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen, är långtidsarbetslös eller nyanländ och långt ifrån arbetsmarknaden. Då kan du vara aktuell för moderna beredskapsjobb i staten.

Det är arbetsgivaren som fattar beslut om anställningen och Arbetsförmedlingen som fattar beslut om anställningsstöd. FMV kommer att erbjuda moderna beredskapsjobb på olika orter i Sverige, tala med din handläggare på Arbetsförmedlingen om du är intresserad.

Ansökan


Klicka här för att läsa mer om moderna beredskapsjobb 

Prata med din handläggare på arbetsförmedlingen för att ansöka.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2017-11-21 13:30. Uppdaterad: 2017-11-21 14:12. Ansvarig: Visa e-postadress.

Kontakt

Maud Carlsson

HR-partner
Telefon:08-7824111
Mobil:072-3708244